Розпорядження міського голови

​​​​​​​від 26.01.2024 № 25-р "Про затвердження інструкції з охорони праці під час експлуатації   електричного водонагрівача"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 26.01.2024 № 25-р

Про затвердження інструкції з охорони праці під час експлуатації   електричного водонагрівача

           

           

       З метою забезпечення дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, у відповідності до вимог Закону України «Про охорону праці», Положення про розробку інструкцій з охорони праці, затвердженого наказом Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства соціальної політики України від 29.01.1998 №9, зі змінами, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Затвердити інструкцію з охорони праці під час експлуатації електричного водонагрівача (додається).
  2. Посадовим особам та іншим працівникам виконавчих органів міської ради дотримуватись вимог інструкцій з охорони праці.
  3. Керівникам виконавчих органів міської ради здійснювати контроль за дотриманням посадовими особами та іншими працівниками вимог інструкції.

        4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю. Сабій.

 

Міський голова  Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!