Розпорядження міського голови

від 14.08.2023 № 380-к "Про продовження терміну дії трудового договору з І. Мазурук"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

від 14.08.2023 № 380-к

Про продовження терміну дії трудового договору з І. Мазурук

 

Керуючись частиною дев’ятою ст. 9, частиною п’ятою та сьомою ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:

1. Продовжити термін дії трудового договору з директором Хмельницького міського будинку культури Іванною МАЗУРУК з 15 серпня 2023 року на час дії воєнного стану.

Підстава: додаткова угода до контракту від 14 серпня 2023 року.

2. Встановити граничний строк перебування Іванни МАЗУРУК на посаді директора Хмельницького міського будинку культури протягом 12 (дванадцяти) місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

3. Відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування (І.Костенецький) після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, забезпечити оголошення та проведення конкурсу на заміщення посади директора Хмельницького міського будинку культури у визначеному законодавством порядку.

 

Міський голова  Олександр СИМЧИШИН

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!