Розпорядження міського голови

від 19.04.2023 № 205-к "Про призначення О. Черненка"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19.04.2023 № 205-к

Про призначення О. Черненка

 

Керуючись частиною дев’ятою ст. 9, частинами п’ятою та сьомою ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», п. 10 частини четвертої ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

            1.         Призначити з 21 квітня 2023 року Олега ЧЕРНЕНКА на посаду директора комунальної установи Хмельницької міської ради «Агенція розвитку Хмельницького».

                                                                                  Підстава: заява О. Черненка, контракт.

            2.         Встановити граничний строк перебування Олега ЧЕРНЕНКА на посаді директора комунальної установи Хмельницької міської ради «Агенція розвитку Хмельницького» протягом 12 (дванадцяти) місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

            3.         Відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування (І. КОСТЕНЕЦЬКИЙ) після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, оголосити та провести конкурс на заміщення посади директора комунальної установи Хмельницької міської ради «Агенція розвитку Хмельницького» у визначеному законодавством порядку.

 

Міський голова  Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!