Розпорядження міського голови

від 09.02.2021 № 35-р "Про внесення змін до розпоряджень міського голови"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 09.02.2021 № 35-р
Про внесення змін до розпоряджень міського голови           

                                                                                             

У зв’язку з кадровими змінами та утворенням Хмельницької міської територіальної громади, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 21.07.2020 року № 175-р «Про створення Конкурсної комісії з відбору підприємницьких бізнес ініціатив (ідей) стартапів для реалізації у місті Хмельницькому»:

1.1. замінити в назві та по тексту розпорядження слова «місто Хмельницький» на слова «Хмельницька міська територіальна громада» у відповідних відмінках;

1.2.  вивести зі складу комісії Бондаренка Андрія Євгеновича;

1.3.  ввести до складу комісії Примуша Романа Борисовича – заступника міського голови, головою Конкурсної комісії.

2. Внести зміни до розпорядження міського голови від 27.03.2019 року № 78-р «Про втрату чинності розпоряджень міського голови від 20.11.2006 року №332-р, пункту 1 розпорядження міського голови від 07.04.2016 року № 104 – р. створення Ради бізнесу при Хмельницькому міському голові та затвердження Положення про Раду бізнесу при Хмельницькому міському голові»:

2.1. вивести зі складу Ради Ульяненка Олексія Костянтиновича, Гончарука Володимира Володимировича;

2.2. ввести до складу Ради бізнесу Примуша Романа Борисовича – заступника міського голови, співголовою Ради бізнесу;

2.3. в додатку 2 по тексту замінити слово «місто» на «Хмельницька міська територіальна громада» у відповідних відмінках;

2.4.  пункт 2 Положення викласти у такій редакції: «Рада створена на виконання стратегічної цілі А.1. Розвиток діалогу та довіри між бізнесом і владою Стратегії розвитку міста Хмельницького до 2025 року».

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р. Примуша.

         

 

Міський голова О. СИМЧИШИН          

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!