Проекти рішень виконавчого комітету

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету від 13.07.2017 № 491 та рішення виконавчого комітету від 23.05.2019   № 435

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету від 13.07.2017 № 491 та рішення виконавчого комітету від 23.05.2019   № 435

 

Розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, звернення фізичних осіб-підприємців Репчонок Г.В. та Шульжиної О.О., керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні” та “Про автомобільний транспорт”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету від 13.07.2017 року № 491 «Про надання дозволу комунальному підприємству по організації роботи міського пасажирського транспорту на облаштування зон відпочинку для водіїв автобусів, які працюють на міських автобусних маршрутах загального користування, з встановленням магазинів/кафетеріїв та санвузлів (включаючи додаткове навантаження у вигляді облаштування інших зупинок) і зупинок з встановленням торговельних павільйонів», а саме:

1.1 в розділі «Зупинки з можливістю їх облаштування та встановлення торговельних павільйонів» змінити адресу розташування зупинки громадького транспорту «провулок Володимира Глушенкова» з  «вул. Володимира Глушенкова (напрямок руху з міста), м-н Ружична» на «вул. Володимира Глушенкова (напрямок руху в місто), м-н Ружична»

 2. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 23.05.2019 року № 435 «Про надання дозволу гр. Шульжиній О.О. на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням павільйону та аптечного кіоску для здійснення роздрібної торгівлі лікарськими засобами в районі будинку культури по вул. Зеньковського (напрямок руху в місто)», виклавши п. 1. в наступній редакції:

2.1. «1. Надати дозвіл гр. Шульжиній О.О. на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням павільйону та аптеки  для здійснення роздрібної торгівлі лікарськими засобами в районі будинку культури по вул. Зеньковського (напрямок руху в місто), загальною площею 80 м2, у тому числі: павільйон - 20 м2, аптека для здійснення роздрібної торгівлі лікарськими засобами - 60 м2, на умовах благоустрою прилеглої території.».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту, департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів, управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови А. Бондаренка.

   

Міський голова     О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!