Рішення виконавчого комітету

від 28.02.2019 № 190 "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 27.08.2015 року № 612"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 28.02.2019 № 190

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 27.08.2015 року № 612

 

 

 

Розглянувши матеріали, подані управлінням архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Внести зміни в пункт 1 рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 27.08.2015 року № 612 „Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Телесвіт» на встановлення дизельного генератора по вул. Прибузькій, поблизу автозаправної станції”, виклавши в новій редакції: «1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Телесвіт» на встановлення дизельного генератора по вул. Прибузька, 8, поруч із магазином «Будинок інструментів», за умов укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту». Решту рішення залишити без змін.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка.

 

Міський голова О. Симчишин

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!