Рішення виконавчого комітету

від 16.02.2018 року № 96 "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 06.09.2017 року № 609"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від 16.02.2018 року № 96

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 06.09.2017 року № 609

               Розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, керуючись Законами України «Про автомобільний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

                          1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 06.09.2017 року № 609 “Про затвердження кошторису витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в                        м. Хмельницькому та встановлення розміру плати за участь у конкурсі”, а саме:

            1.1. Внести зміни в додаток № 2 до рішення, виклавши його в наступній редакції:

 

«Розмір плати за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах

загального користування в м. Хмельницькому

 

Об'єктом конкурсу являється маршрут або кілька маршрутів загального користування.

Оплата за участь у конкурсі становить: 2600 грн.00 коп. за один об'єкт конкурсу.

Плата за участь у конкурсі вноситься перевізником-претендентом на рахунок робочої групи по організації забезпечення роботи конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у м. Хмельницькому у розмірі, встановленому організатором для відповідного об'єкта конкурсу і використовується на покриття витрат на підготовку та проведення конкурсу.

 

Юридична адреса робочої групи по організації забезпечення роботи конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у м. Хмельницькому:

29000, м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12

Управління транспорту та зв'язку Хмельницької міської ради

р/р 31557393153273

ГУДКСУ у Хмельницькій області

МФО 815013

Код ЄДРПОУ 26572159».

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови А. Бондаренка.

             

 

Міський голова                                                                                        О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!