Рішення виконавчого комітету

від 14.12.2017 року № 876 "Про втрату чинності рішення виконавчого комітету від 12.10.2017 №702, та про передачу в оренду нежитлового приміщення по вул. Проскурівського підпілля, 46 за результатами конкурсу"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від 14.12.2017 року № 876

Про втрату чинності рішення виконавчого комітету від 12.10.2017 №702, та про передачу в оренду нежитлового приміщення по вул. Проскурівського підпілля, 46 за результатами конкурсу

 

        Розглянувши протокол № 16 від 17.11.2017 р. засідання комісії по проведенню конкурсів по визначенню орендарів цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів, нерухомого майна (будівель, споруд, нежитлових приміщень), яке перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Хмельницького,  керуючись  Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013р. №11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького”, рішенням виконавчого комітету від 26.12.2013 року №904 “Про затвердження Порядку проведення конкурсів по визначенню орендарів цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів, нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна, яке перебуває в комунальній власності територіальної громади місто Хмельницького” зі змінами,   виконавчий комітет  міської  ради           

 

                                                               В И Р І Ш И В :

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 12.10.2017 р. №702 «Про передачу в оренду нежитлового приміщення по вулиці  Проскурівського підпілля, 46 за результатами конкурсу».

 

      2. Передати в оренду за результатами конкурсу фізичній особі-підприємцю Гарбузюк Ользі Володимирівні нежитлове приміщення загальною площею 76,2 кв.м по вулиці Проскурівського підпілля, 46 для розміщення закладу громадського харчування, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи, строком на два роки та одинадцять місяців.

 

      3. Управлінню комунального майна, яке діє від імені виконавчого комітету Хмельницької міської ради, та отримувачу коштів за оренду вказаного приміщення укласти договір оренди відповідно до чинного законодавства.

 

     4. Орендарю відповідно до чинного законодавства укласти договір оренди та договори з надавачами комунальних послуг, відшкодувати витрати на проведення незалежної оцінки об’єкта оренди та її рецензування, приймати участь у благоустрої міста, озелененні, ремонті твердого покриття доріг, тротуарів, майданчиків.

 

     5.  Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  заступника  міського  голови А. Бондаренка.

 

   Заступник міського голови                                                               А. Нестерук

 

 

   

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!