Проекти рішень міської ради

Про внесення зміни до додатку 1 рішення двадцять сьомої сесії міської ради від 14.12.2018 №13

 

Про внесення зміни до додатку 1 рішення двадцять сьомої сесії міської ради  від 14.12.2018 №13

 

Розглянувши пропозицію комісії з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення двадцять сьомої сесії міської ради  від 14.12.2018 №13 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальної установи Хмельницької міської ради «Агенція розвитку Хмельницького» на 2019-2021 роки щодо затвердження Програми фінансової підтримки комунальної установи Хмельницької міської ради "Агенція розвитку Хмельницького" на 2019-2021 роки» виклавши додаток 1 до рішення в новій редакції, згідно з додатком 1.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови В.Гончарука та управління економіки Хмельницької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

 

Міський голова О.Симчишин

File link
Розмір: 280 КБ
Формат: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!