Рішення міської ради

Про внесення змін в рішення шістнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 12.07.2017 року №21

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення вісімнадцятої сесії

№3 від 25.10.2017 р.

 

Про внесення змін в рішення шістнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 12.07.2017 року №21

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та Законом України «Про місцеве самоврядування в України», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в рішення шістнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 12.07.2017 року №21 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів», виклавши пункт 1 у новій редакції: «1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів за умови використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність згідно додатку».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!