Новини

В ЗОШ №12 презентували новий спортивний комплекс

«Презентували сьогодні новий повноцінний спортивний комплекс на території ЗОШ №12, що у мікрорайоні Ракове, по вулиці Довженка.

Будується він у 2 черги. Перша вже завершена і від сьогодні працюватиме на повну. Це футбольне поле за типом «Юніор». Його розміри 60х30 метрів. Роботи завершили минулого тижня. Сьогодні тут провели перший урок фізкультури, зіграли перший футбольний матч. Традиційно перший удар і перший гол мого авторства.

Другу чергу спорткомплексу завершимо наступного року. Це будуть тенісні корти і багатофункційний майданчик, на якому можна буде грати баскетбол, волейбол, гандбол. В другій черзі також облаштування зовнішнього освітлення, трибун.

Загальна вартість – понад 7 млн грн, на збудоване поле використано понад 4,7 млн грн.

Загалом ми збудували вже майже 50 спортмайданчиків різних типів для різних видів спорту. Є ще кілька шкіл, де немає нових спортмайданчиків, маємо їх збудувати у найближчі роки.

Працюємо далі…», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!