Новини

Михайло Кривак відповідав на телефонні звернення хмельничан

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні із жителями міста спілкувався секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак. Протягом години пролунало сім телефонних дзвінків, було озвучено 12 питань.

Першою зателефонувала мешканка мікрорайону Лезневе, яка просила звернути увагу на вулицю Підкови – там потрібно покласти асфальтне покриття. Також жінка просила відновити роботу автобусного маршруту №9.

Мешканка мікрорайону Дубове звернулася з проханням встановити павільйон для очікування громадського транспорту на зупинці «Вулиця Сіцінського». За словами жінки, людям похилого віку складно очікувати транспорт без можливості присісти на лавку.

«Після завершення робіт з ремонту вулиці Козацької зупинку буде відновлено», - запевнив Михайло Михайлович.

Наступний додзвонювач повідомив, що йому перевізник відмовив в пільговому перевезенні за посвідченням учасника бойових дій.

Записавши усі деталі інциденту, Михайло Кривак пообіцяв розібратися в ситуації.

Мешканка мікрорайону Озерна звернулася одразу із декількома питаннями. Так, жінка просила звернути увагу на тротуари поблизу торговельного центру «Дана» та забрати сміттєвий майданчик, який розміщено біля дитячого садочка №29.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Михайло Кривак надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!