Новини

У Хмельницькому тривають ремонти прибудинкових територій

У місті тривають ремонти прибудинкових територій. Невдовзі нові паркомісця з’являться на вулиці Інститутській, 20 та Бандери, 5. Загалом цього року заплановано відремонтувати до півтори сотні ділянок. З міського бюджету на це витратять близько 15 мільйонів гривень. Капітальний ремонт відбуватиметься на 20 об’єктах.

"Фінішували ще на 2 великих прибудинкових територіях. Завершуємо капітальний ремонт прибудинкової території будинку № 1Д на вул. Курчатова. У дворі облаштували 41 паркомісце, нові доріжки та місця відпочинку, виклали бруківкою місця загального користування.

Завершуємо і прибудинкову на Курчатова, 92. Новий двір, парковка, пішохідні доріжки і тротуари. У цьому році вже 4 капітально відремонтованих двори та понад 20 поточним ремонтом" - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!