Новини

З 7 лютого до 10 березня прийматимуться заявки на отримання грантів за програмою «Громадські ініціативи»

Оголошується конкурс з визначення одержувачів фінансової підтримки на умовах співфінансування (грантів) у 2020 році, передбачених на реалізацію Програми “Громадські ініціативи” міста Хмельницького на 2016-2020 роки.

Заявки на участь у конкурсі прийматимуться з 07 лютого до 10 березня 2020 року в електронному та паперовому вигляді. Реєстраційні документи для участі додаються.

Реєстрація мікропроектів, що беруть участь у конкурсі, здійснюється управлінням економіки Хмельницької міської ради за адресою: вул. Гагаріна, 3, каб.115, тел.: 76-21-12.

Пріоритетним напрямом реалізації програми “Громадські ініціативи” міста Хмельницького на 2016-2020 роки у 2020 році визначено “Креативний Хмельницький”, фінансуватимуться мікропроєкти, які відрізнятимуться новизною та творчим підходом.

Такі рішення були прийняті на засіданні конкурсної комісії по визначенню одержувачів бюджетних коштів, передбачених на реалізацію Програми, яке відбулось сьогодні.

«Проекти можуть подавати або громадські організації, або заявником може бути ініціативна група громадян. Ініціатори проекту повинні забезпечити як мінімум 15% співфінансування по проекту. До 10 березня ми чекаємо усі пропозиції за встановленою формою, - зазначив заступник міського голови, голова комісії Володимир Гончарук. - Після цього комісія розпочне дії, які складатимуться з двох етапів: визначатиме відповідність поданих проектів умовам Програми «Громадські ініціативи», проводитиме рейтингове голосування членів комісії, яке буде визначати підсумковий протокол з переліком громадських організацій, які стали переможцями».

Володимир Гончарук закликав хмельничан подавати проекти, реалізовувати свої думки і робити місто Хмельницький кращим.

Також у рамках засідання комісією проаналізовано результати реалізації мікропроектів 2019 року та ефективність використання бюджетних коштів.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!