Новини

Щодо прийому дітей у перший клас у 2020-2021 навчальному році

У 2018-2019 навчальному році діти пішли до першого класу Нової української школи. Відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 367 від 16.04.2018 року, зарахування дітей до закладу освіти здійснюється, як правило, до початку навчального року та відповідно до території обслуговування (крім закладів освіти ІІ, ІІ-ІІІ ступенів та ІІІ ступеня).

За інформацією Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради заяву про зарахування дитини у 2020/2021 навчальному році до першого класу закладу загальної середньої освіти міста, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина, та необхідні документи подаються до відповідного закладу одним з батьків або інших законних представників дитини особисто, починаючи з 01 березня до 31 травня 2020 року.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!