Проекти рішень виконавчого комітету

Про надання дозволу ТОВ «Редітум Груп» на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту без встановлення торгівельного павільйону по вул. Трудовій (в районі торгово-розважального центру «WOODMALL» - напрямок руху до залізничного во

Про надання дозволу ТОВ «Редітум Груп» на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту без встановлення торгівельного павільйону по вул. Трудовій (в районі торгово-розважального центру «WOODMALL» - напрямок руху до залізничного вокзалу) та розміщення зовнішньої реклами

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Редітум Груп», клопотання управління транспорту та зв’язку, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт» та «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, рішенням виконавчого комітету міської ради від 13.05.2010 № 556 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.06.2004 № 327 «Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Редітум Груп» на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту без встановлення торгівельного павільйону, площею 20 м2 по вул. Трудовій (в районі торгово-розважального центру «WOODMALL» - напрямок руху до залізничного вокзалу), на умовах благоустрою та подальшого прибирання прилеглої території.

2. Управлінню житлово-комунального господарства (В. Новачок) встановити відповідні дорожні знаки на зупинці громадського транспорту по вул. Трудовій (в районі торгово-розважального центру «WOODMALL» - напрямок руху до залізничного вокзалу).

3. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Редітум Груп» на розміщення зовнішньої реклами терміном на п’ять років на вказаній зупинці, ліва та права сторони (сіті-лайти).

4. На основі інвестиційних пропозицій товариства з обмеженою відповідальністю «Редітум Груп» місце розташування рекламних конструкцій використовувати на безоплатній основі.

5. Управлінню архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів (Дружинін М.А.) (робочому органу) оформити і видати дозвіл.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів, управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови А.Бондаренка.

 

Міський голова    О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!