Проекти рішень виконавчого комітету

Про демонтаж тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності

Про демонтаж тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності

 

            Розглянувши клопотання комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» та додані матеріали, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», Правилами благоустрою території м. Хмельницького, рішенням міської ради  від 21.09.2016 № 55 «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  та тимчасових конструкцій і внесення змін і доповнень до Правил  благоустрою міста Хмельницького, затверджених в новій редакції рішенням міської ради від 25.06.2014 № 71, із внесеними змінами рішеннями міської ради від 24.12.2014 № 22» із внесеними змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

            1. Демонтувати  тимчасову споруду - лавку - автопричіп для здійснення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця Натін Галини Йосипівни, площею згідно паспорта прив’язки 11,5 м², яка розміщена за адресою: вул. Паркова, 1, на території парку культури і відпочинку ім. М.Чекмана.

            2. Доручити комунальному підприємству в присутності представників управління архітектури та містобудування, управління екології та контролю за благоустроєм міста, управління житлово-комунального господарства, комунального підприємства «Парки і сквери  міста Хмельницького», управління торгівлі, в строк до 31 грудня 2019 року провести демонтаж зазначеної  тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності.

            3. Комунальному підприємству у разі, якщо розмір, конфігурація, тощо тимчасової споруди не дозволяє провести демонтаж та евакуацію в цілісному стані, здійснити її розділення  на конструктивні елементи.

            4. Рекомендувати міському відділу поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області та управлінню патрульної поліції в Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності за вказаною адресою.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови А.Бондаренка, В.Гончарука.

 

Міський голова     О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!