Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

23 вересня о 16.30 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

1. Про розгляд місцевої ініціативи жителів міста Хмельницького щодо встановлення обмежувача руху (воріт) на в’їзд на прибудинкову територію по вул.Пілотській,1, вул.Повстанській,42/2.

2. Про розгляд місцевої ініціативи жителів міста Хмельницького щодо капітального ремонту спортивного майданчика біля житлового будинку №76/3 по просп.Миру.

Розгляд проектів рішень, що виносяться на засідання виконавчого комітету:

3. Про продовження строку оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності.

4. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень міської комунальної власності по вул.Проскурівській,66 (ХДЮСШ № 2 «Авангард»).

5. Про передачу в оренду бюджетній установі нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул.Проскурівського підпілля,71.

6. Про передачу в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності та втрату чинності пункту додатку до рішення виконавчого комітету.

7. Про погодження умов передачі в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності.

8. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул.Кам’янецькій,106.

9. Про передачу в оренду бюджетній установі нежитлового приміщення міської комунальної власності в будівлі по вул.Львівське шосе,47/4.

Доповідає: в. о. начальника управління комунального майна Кшемінська Валентина Степанівна.

10. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!