Новини

Оприлюднено для обговорення звіт про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території індустріального парку «Хмельницький»

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, управління економіки Хмельницької міської ради оприлюднює звіт про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території індустріального парку в м. Хмельницькому по вул. Вінницьке шосе, 18.

Громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку починається з 29 серпня 2019 року і триває до 27 вересня 2019 року включно.

Інформацію про звіт про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території та проект детального плану території індустріального парку «Хмельницький» можна отримати в Управлінні економіки Хмельницької міської ради, за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 114, тел. 76-20-29, ел. адреса: [email protected]. Органом, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування, є виконавчий комітет Хмельницької міської ради.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території оприлюднено на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради (https://khm.gov.ua/) з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території подаються у письмовому та електронному вигляді з 29.08.2019 до 27.09.2019 року за вказаною вище адресою.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Зміст звіту

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!