Новини

У Хмельницькому відбувся щорічний молитовний сніданок

"Не зважаючи ні на погоду за вікном, ні на погоду політичну, маємо робити все, щоб Україна стала найкращою країною на планеті, а Хмельницький – найкращим містом", – розпочав свій виступ міський голова Олександр Симчишин та традиційному щорічному молитовному сніданку, що об'єднав духовенство різних конфесій, владу, армію, мешканців міста.

Молилися за мир, за тих, хто його захищає, за родини полеглих, а також за добру долю для країни.

"Дуже символічним є те, що наш молитовний сніданок щорічно відбувається у переддень Дня Незалежності і Дня прапора, – впевнений Олександр Симчишин. – Бо ніхто не об'єднує так, як Бог і Україна."

Молитовні сніданки – традиція, що вже прижилася в Україні. Вони спрямовані на те, щоб влада, духовенство, представники громадськості і військові не лише спільно молилися, але й мали шанс поспілкуватися між собою, намітити напрямки співпраці та досягти максимального взаєморозуміння.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!