Новини

Хмельницькі заклади освіти активно готуються до початку нового навчального року

Розпочалися перевірки навчальних закладів до нового навчального року. До 23 серпня (включно) освітяни мають повністю завершити підготовку закладів до старту навчального процесу. Протягом поточного року значно зміцнена матеріально-технічна база галузі завдяки введенню в експлуатацію нових об’єктів та проведенню капітальних і поточних ремонтів.

Зокрема, завершено будівництво закладу дошкільної освіти «Кобзарик», що у мікрорайоні Озерна. Заклад уже отримав сертифікат про готовність об’єкта і з 1 вересня 370 дітей зможуть відвідувати новий дитсадок.

Готуються прийняти юних спортсменів спортивні майданчики у СЗОШ №19, НВК №4, ЗОШ №7, ЗОШ №25, гімназіях №1 та №2. Проведено капітальні та поточні ремонти приміщень у 35 закладах, продовжуються роботи з утеплення фасаду палацу творчості дітей та юнацтва, продовжуються ремонти спортивного залу та харчоблоків у СЗОШ №1, НВО №5.

Придбано мультимедійні комплекси з програмним забезпеченням для 10 закладів загальної середньої освіти. Початкова школа забезпечена відповідно до вимог програми «Нова українська школа».

Загалом, в 2019 році з бюджету міста на проведення капітальних і поточних ремонтів, реконструкції, будівництва та придбання обладнання і предметів довгострокового користування передбачено 48,8 млн. грн.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!