Новини

В центрі Хмельницького діти на самокатах та толокарах весело розважалися та визначали хто найшвидший

Міський Центр по роботі з дітьми та підлітками подарував діткам справжнє свято. На майданчику перед кінотеатром Шевченка уже вдруге було проведено «Перегони на толокарах та самокатах». Учасниками змагань були діти віком від 2 до 7 років. Маленькі учасники та їх батьки отримали багато позитивних емоцій та яскравих вражень.

На початку змагань для спортсменів працівники центру провели енергійну руханку під час якої малеча повторювала запальні рухи та активно танцювала.

В перегонах взяли участь майже 200 дітлахів. Дівчатка та хлопчики змагалися в окремих заїздах. На п’яти смугах малюки мали подолати двадцяти метрову відстань. Найшвидші проходили до наступного етапу і мали змогу позмагатися за звання переможця.

Юні спортсмени з усіх сил боролися за перемогу, а батьки їх активно підтримували. Переможці отримали смачні та цінні подарунки.

За словами організаторів захід не лише дозволяє дітям розважитися, але й є прекрасним приводом для батьків разом із малечею весело провести час.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!