Новини

Оприлюднено для обговорення проект детального плану території і Заяви про визначення обсягу СЕО проекту детального плану території індустріального парку «Хмельницький»

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, Управління економіки Хмельницької міської ради оприлюднює проект детального плану території та Заяву про визначення обсягу СЕО проекту детального плану території індустріального парку в м. Хмельницькому по вул. Вінницьке шосе, 18.

Завданням детального плану території є:

- уточнення функціонального призначення та параметрів об’єктів індустріального парку;

- формування принципів планувальної організації території;

- визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з вимогами державних будівельних норм та санітарно-гігієнічних правил;

- визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо:

попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;

створення транспортної інфраструктури;

організація транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів;

охорони та поліпшення стану навколишнього середовища,

забезпечення екологічної безпеки;

комплексного благоустрою та озеленення тощо.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – Виконавчий комітет Хмельницької міської ради.

Громадське обговорення починається з 22 липня 2019 року і триває до 20 серпня 2019 року включно.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту детального плану території подаються у письмовому та електронному вигляді.

Інформацію про проект детального плану індустріального парку «Хмельницький» та Заяву про визначення обсягу СЕО можна отримати в Управлінні економіки Хмельницької міської ради, за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 114.

Проект детального плану території та Заяву про визначення обсягу СЕО проекту детального плану території індустріального парку оприлюднено на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради (https://khm.gov.ua/) з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Управлінні економіки Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 114, тел.: 76-20-29, ел. адреса: [email protected].

Зауваження та пропозиції надаються в письмовому вигляді з 22.07.2019 до 20.08.2019 року.

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території під розміщення індустріального парку «Хмельницький» в м. Хмельницький та супровідні документи додаються.

 

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території під розміщення індустріального парку «Хмельницький» в м. Хмельницький

Креслення План існуючого використання території План червоних ліній Пояснювальна записка Проектний план Схема інженерних мереж, споруд Схема інженерної підготовки території Схема існуючих планувальних обмежень Схема організації руху Схема прогнозованих планувальних обмежень Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!