Новини

Новий дитячий садок готовий приймати дошкільнят

Дошкільний навчальний заклад у мікрорайоні Озерна розрахований на 215 дітей та міститиме 11 груп. Площа кожної, а це ігрова, спальня, роздягальня санвузол і буфетна – 150 квадратних метрів. Загальна площа 3-поверхового дитсадка понад 3000 квадратних метрів.
Це найбільший соціальний об’єкт, який побудували у місті Хмельницькому за часи незалежної України. Будівництво дитсадка було розпочато восени 2016 року. Він обійшовся міському бюджету в понад 50 мільйонів гривень.

Тендер на будівництво дитячого садка виграло місцеве підприємство ТОВ «Будівельний Альянс Груп». Увесь проект навчально-виховного комплексу вартуватиме близько 160 мільйонів гривень. Наразі триває будівництво школи. Заплановано, що з 1 вересня 2019 року дитячий садок запрацює у звичному режимі.
 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!