Новини

Вихованець Хмельницької ДЮСШ №2 – бронзовий призер чемпіонату України з веслування на байдарках і каное

На веслувальному каналі у місті Дніпро з 12 по 16 червня 2019 року пройшов особистий чемпіонат України з веслування на байдарках і каное, який мав безкомпромісну, запеклу боротьбу за нагороди та потрапляння до основного складу збірної команди України для участі у чемпіонаті світу. Адже на цьогорічному чемпіонаті світу будуть «розіграні» ліцензії серед найсильніших веслувальників світу для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади 2020 року у Токіо (Японія).

Збірну команду Хмельницької області представляли 9 спортсменів. З нагородою додому повернувся лише представник Хмельницької ДЮСШ №2, член збірної команди України Богдан Козлов. Він у збірному екіпажі каное-четвірки на дистанції 500 метрів став бронзовим призером.

Підготували спортсмена тренери-викладачів – майстер спорту міжнародного класу Віктор Флерчук та заслужений майстер спорту Олексій Слівінський.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!