Новини

Запрошуємо хмельничан на пробіг «KHMELNYTSKY СITY RUN 2019», який відбудеться 18 травня

З метою популяризації фізичної культури та спорту, здорового способу життя, в місті Хмельницькому 18 травня буде проведено пробіг вулицями міста «KHMELNYTSKY СITY RUN 2019».

Під час проведення заходу буде вперше проведено напівмарафон. Крім того, заплановано проведення забігів на 10 та 3 км, а також на дистанції 200 метрів буде проведено дитячі забіги, забіг серед матусь з візочками та забіг серед жінок на підборах.

Щороку Міністерство оборони України проводить змагання «Ветеранська десятка». Цьогоріч пробіг заплановано провести в нашому місті в рамках заходу «KHMELNYTSKY СITY RUN 2019”. У забігу візьмуть участь учасники АТО, які отримали поранення під час військових дій на сході України, ветерани військової служби та військовослужбовці України й інших держав. «Ветеранська десятка» в Хмельницькому є відбірковим етапом до забігу «Морської піхоти», який відбудеться у місті Вашингтон (США).

Під час проведення заходу відбудуться руханки, майстер-класи з різних видів спорту, вікторини. Мешканці мають змогу не лише взяти участь у пробігу, спробувати свої сили, а й повболівати та підтримати близьких людей.

Учасником пробігів може стати кожен охочий, який виконає наступні вимоги:

- всі учасники повинні надати медичну довідку про стан здоров'я або допуск лікаря (якщо заявка колективна, то вона здається при реєстрації та отриманні стартових номерів);

-заповнити анкету учасника та підписати згоду на участь у заході;

-учасником пробігу на 3 км можуть стати всі охочі;

-учасником пробігу на 10 км можуть стати всі бажаючі віком від 16 років (реєстрація платна – 100 грн.);

-учасником пробігу на 21 км можуть стати всі охочі віком від 16 років (реєстрація платна – 100 грн.);

-учасником пробігу на 10 км «Ветеранська десятка» можуть стати всі бажаючі ветерани війни, учасники бойових дій, які отримали поранення та діючі військовослужбовці.

 

Попередня програма

08:00 - Відкриття стартового містечка;

08:00 - 11:30 - Видача стартового номера та реєстрація;

08:00 - 14:30 - Час роботи камери схову;

10.00 - Відкриття заходу;

10.15 - Руханка;

10.30 - Старт на дистанції 21 км;

10.40 - Старт на дистанції 10 км;

12.30 - Нагородження переможців та призерів на дистанції 21 та 10 км;

12.45 - Забіги дітей віком до 10 років. Нагородження дітей;

13.00 - Старт на дистанції 3 км;

13:30 - Нагородження переможців та призерів на дистанції 3 км.

 

Попередня реєстрація учасників триватиме до 11 травня 2019 року включно. Для цього необхідно заповнити анкету на сайті: https://vseprobegi.org/ru. Для участі у пробігу на дистанціях 21 та 10 км обов’язкова попередня реєстрація. Для участі на дистанції 3 км попередня реєстрація відбувається на сайті: https://vseprobegi.org/ru та безпосередньо перед пробігом. Реєстрація на дитячі забіги, забіг серед матусь з візочками та забіг серед жінок на підборах буде безпосередньо перед пробігом.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у «KHMELNYTSKY СITY RUN 2019»!

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!